Hosszútávú megoldás garanciával

Sajnos azt kell hogy mondjam, hogy a duguláselhárítás más szakmákkal ellentétben általában nem egy valódi hosszútávú megoldás.
Duguláselhárítás alatt inkább egy bizonyos mértékű csőtisztítást kell érteni, ami a látványos hibajelenség megszűnését eredményezi.

Az, hogy mennyire lesz tartós az elhárítás eredménye sokszor azon múlik, hogy milyen mértékben lett a cső a művelet során kitisztítva. Mivel már egy kisebb mértékű tisztítás következtében is megszűnhet a dugulás, és mivel a laikus számára általában nem egyértelmű hogy valójából miről is van szó, ezért a valóságban sok duguláselhárító visszaél a helyzettel, és nem igazán végez alapos munkát.

Az új cső

Még abban a ritka esetben is, ha teljesen ki lett tisztítva a cső, akkor sem jelenthetjük ki egyértelműen, hogy az hosszú távon is probléma mentesen fog üzemelni, ugyanis a cső meglévő hibái, (amik következtében alakult ki a korábbi dugulás is) még mindig ott vannak, azokat csak bizonyos esetekben lehet gépi tisztítással orvosolni.
Persze egy jó alapos tisztítás után lehet, hogy évekig jó lesz az a cső, ami korábban, a hanyag tisztítások után két havonta dugult el, így már ez is nagy előrelépésnek érződhet.

 

Mi viszont a dugulás elhárításán (és a cső alapos kitisztításán) kívül kínálunk olyan teljes körű megoldást is, ami után nyugodt szívvel kijelenthetjük, hogy a problémát hosszú távon is orvosoltuk, és nem kell többé dugulásokra számítani.
Ez viszont gyakran a cső kiásásával és javításával jár.

A művelet keretében, a dugulás elhárítása után először is speciális csőkamerával szoktuk megvizsgálni a lefolyót, hogy kiderítsük a hiba okát. Majd az ügyféllel közösen egyeztetve megállapítjuk, hogy mi lenne a számára a legmegfelelőbb megoldás. Gyakran a kisebb hibákkal okosabb inkább együtt élni, mintsem kibontani érte a csövet, de van, hogy megéri rászánni azt az összeget, és véglegesen megcsinálni.

Ha ezt a megoldást választják, akkor vállaljuk, hogy úgy javítjuk ki a csövet, hogy az utána tényleg jó legyen, ezért a munkára hosszútávú garanciát adunk.

Amiért megérheti igénybe venni ezt a szolgáltatást tőlünk:

 

  • Végleges megoldás következtében nem kell többé dugulásokra számítania.
  • A probléma jellegéről, annak lehetséges megoldásairól korrekt tájékoztatást adunk, hogy ön ki tudja választani az ön számára legmegfelelőbbet.
  • A hiba elhárításának megtörténtét utólag nem csak szavakkal, hanem fényképekkel, és egy belső kamerás vizsgálattal is bizonyítjuk.
  • A bontást a lehető legkisebb kellemetlenség okozásával végezzük, a lakóterületet védjük a portól, és a kövektől, az udvari növényeket pedig lehetőleg megpróbáljuk megkímélni ha ásásra van szükség a közelükben.
  • Az elvégzett munkára hosszútávú garanciát vállalunk.

Ha felkeltettük érdeklődését keressen minket: +36-30-363-85-95 

További szolgáltatásaink

Csőgörényes duguláselhárítás

Lefolyócsövek duguláselhárítása csőgörénnyel, vagy kézi szerszámokkal.

Gyakori dugulások megszüntetése

Ha gyakran dugul el a lefolyó, mi kivizsgáljuk ennek okát, és a dugulás mellett magát a kiváltó okot is megszüntetjük.

Magasnyomású vizes csőtisztítás

Kis és nagy átmérőjű lefolyócsövek kitisztítása magasnyomású vizes technikával.

Kamerás csővizsgálat, nyomvonalkeresés

A lefolyócsövek vizsgálatához használt elsődleges műszer a csőkamera, aminek segítségével a vezeték belső állapota ellenőrizhető, és a nyomvonala is meghatározható.

Lefolyócsövek vízkőtelenítése

A vízkő hosszú idő alatt rakódik ki, és beszűkítheti a csatornákat. Mi speciális felszereléssel eltávolítjuk a vízkövet a lefolyócsövekből.

Csőtörések és egyéb hibák javítása

Az esetelges hibákat megszüntetjük, és az általunk kiépített csőszakaszra garanciát vállalunk. A bontást a lehető legkisebb kellemetlenség mellett végezzük.

Hasznos tudnivalók

Alapvezeték dugulás

Alapvezeték dugulás

Mi az alapvezeték, és honnan ismerjük fel az alapvezeték dugulását Alapvezetéknek hívják azt a gyűjtőcsövet, ami a házban, vagy a lakásban lévő...

bővebben
A kézi csőgörények használata

A kézi csőgörények használata

Ha házilag szeretnél duguláselhárítással próbálkozni, akkor kipróbálhatod a barkácsboltokban is kapható kézi csőgörények egyikét. Habár mielőtt bele...

bővebben

összes megtekintése