Rólunk

Üdvözlöm, Én Ádámszki Gyula vagyok.

A duguláselhárító vállalkozást még édesapám kezdte (akit ugyancsak Ádámszki Gyulának hívnak) nagyjából harminc éve, és már én is vele dolgozok vagy 15 éve, így volt szerencsém eltanulni tőle a szakmát, ami az egyik legértékesebb örökség amit tőle kaptam.

Mi igazán nem is úgy tekintünk magunkra mint vállalkozásokra, inkább csak egyszerű szerelők vagyunk, persze jogilag mindketten egyéni vállalkozók vagyunk.
Nem is foglalkoztatunk alkalmazottat sem, ha kihívnak minket a helyszínre, akkor általában egyedül, segéd nélkül szoktunk kiszállni, bár előfordulhat, hogy egy nagyobb munkához magammal viszem apámat is (aki mostanra már kezd kiöregedni, de még bírja azért), vagy egy ismerős vízszerelőt.

Ifj. Ádámszki Gyula duguláselhárító

Ifj. Ádámszki Gyula

Egészen eddig még saját weboldallal sem rendelkeztünk, a munkáink többsége régi, visszatérő ügyfelektől, és ajánlásokból származott, de most hogy már én kezdem átvenni az ipart, sok fejlesztést hajtottam végre a vállalkozásban (például kitanultam a vízszerelést is), és úgy gondoltam, hogy szükség lenne egy weboldalra is.

Apám a leghosszabban Budaörsön élt, ott szinte már minden utcában dolgoztunk valahol egy házban, és szinte minden vízszerelőt ismerünk, ezért ha önnek van ismerőse valahol Budaörsön, előfordulhat, hogy ő már hallott felőlünk, és vélhetően jó dolgokat tudna mesélni rólunk.
Jelenleg Budakeszin van a telephelyünk.

Mi elsősorban a vízszerelő szakmán belül is csak dugulások elhárításával, és a lefolyócsövek hibáinak feltárásával, és javításával foglalkozunk, erre specializálódtunk, a tapasztalatunk is erre vonatkozik, és egy olyan lefolyóhálózatról, aminek a hibáit mi javítottuk ki, vagy teljes egészében mi építettünk ki, úgy gondoljuk, hogy hosszútávon is probléma mentesen fog üzemelni.

Id. Ádámszki Gyula

Id. Ádámszki Gyula

Természetesen, ha szükség lenne valami egyéb, a lefolyócsövekhez nem kapcsolódó vízszerelésre, akkor is állunk rendelkezésre, de őszintének kell lennem: hagyományos vízszerelés tekintetében csak kis tapasztalattal rendelkezek.
Ha vízszerzés tekintetében mégis egy nagyobb tapasztalatú valakire lenne szükség, akkor is tudunk javasolni megbízható szakembert, hiszen az évek során rengeteg vízszerelővel dolgoztunk már együtt, és tudjuk, hogy kik azok akikben meg lehet bízni, de sok szerelővel ellentétben sosem jutalékért cserébe ajánlunk valakit, hanem azért, mert tudjuk, hogy ő jól végzi a dolgát.

Hozzáállásunk tekintetében kicsit inkább a régimódi szerelőkre hajazunk, a többséggel szemben mi nem arra törekszünk, hogy minél gyorsabban elhárítsuk a dugulást, és hogy minél nagyobbat kaszáljunk az ügyön, hanem hogy lehetőleg minél jobb munkát végezzünk, hogy a cső minél tovább probléma mentes maradhasson.
A hatékonyság növelésére olyan szerszámokat is gyártattunk, vagy készítettünk mi magunk, amit a boltban nem lehet kapni, így a konkurenciáink sem valószínű hogy rendelkeznének vele.

Területileg Budakeszin, Budapesten, és a környező városokban vagyunk elérhetőek. Akár hétvégén, vagy sürgős esetben még éjszaka is hívhatóak vagyunk.

Kérem nézze meg értékeléseinket a Google térképen keresztül

Ádámszki Gyula duguláselhárító

Címünk

2092 Budakeszi, Mókus u. 9.

Telefon

+36-30-363-85-95

Email cím

info@adamszkidugulas.hu

Édesapám elérhetőségei

Mivel édesapám egy különálló egyéni vállalkozó, ezért az ő vállalkozásának elérhetőségét is hadd adjam meg. Természetesen amennyiben ő szimpatikusabb, ő is hívható, nem sértődök meg.

Címünk

1078 Budapest, István u. 5.

Telefon

+36-20-970-3451

Email cím

morcos54@gmail.com

Szolgáltatásaink

Csőgörényes duguláselhárítás

Lefolyócsövek duguláselhárítása csőgörénnyel, vagy kézi szerszámokkal.

Gyakori dugulások megszüntetése

Ha gyakran dugul el a lefolyó, mi kivizsgáljuk ennek okát, és a dugulás mellett magát a kiváltó okot is megszüntetjük.

Magasnyomású vizes csőtisztítás

Kis és nagy átmérőjű lefolyócsövek kitisztítása magasnyomású vizes technikával.

Kamerás csővizsgálat, nyomvonalkeresés

A lefolyócsövek vizsgálatához használt elsődleges műszer a csőkamera, aminek segítségével a vezeték belső állapota ellenőrizhető, és a nyomvonala is meghatározható.

Lefolyócsövek vízkőtelenítése

A vízkő hosszú idő alatt rakódik ki, és beszűkítheti a csatornákat. Mi speciális felszereléssel eltávolítjuk a vízkövet a lefolyócsövekből.

Csőtörések és egyéb hibák javítása

Az esetelges hibákat megszüntetjük, és az általunk kiépített csőszakaszra garanciát vállalunk. A bontást a lehető legkisebb kellemetlenség mellett végezzük.

Hasznos tudnivalók

Alapvezeték dugulás

Alapvezeték dugulás

Mi az alapvezeték, és honnan ismerjük fel az alapvezeték dugulását Alapvezetéknek hívják azt a gyűjtőcsövet, ami a házban, vagy a lakásban lévő...

bővebben
A kézi csőgörények használata

A kézi csőgörények használata

Ha házilag szeretnél duguláselhárítással próbálkozni, akkor kipróbálhatod a barkácsboltokban is kapható kézi csőgörények egyikét. Habár mielőtt bele...

bővebben

összes megtekintése